A 4-es Jel Lámpa Műanyag Dekoratív Arany LED Meleg Fehér Fény a Házasság Javaslat, Vallomás
Újszülött

A 4-es Jel Lámpa Műanyag Dekoratív Arany LED Meleg Fehér Fény a Házasság Javaslat, Vallomás

HUF 1213.65

Hozzáférhető formában

Fényforrás : A dekoratív fényt használ a kiváló minőségű LED-es fényforrás, nagy fényerő, alacsony fény bomlás, puha, kényelmes, meleg fehér fény, nem vakító, valamint a jó megvilágítás hatása.Alkalmazás : az A Szám, fény testület széles körben használt dekorációs világítás a házasság javaslat, vallomás, születésnap, party, illetve évforduló, stb. hozzon létre egy romantikus, meleg hangulatot.Anyag : az A Szám, dekoratív fényt készült kiváló minőségű műanyagból készült, erős, megbízható, nehéz, nem könnyű sérült vagy deformálódott, valamint a hosszú élettartamot.Áramellátás : A LED-es Szám a fény powered by 2 AAA elem (nem tartozék), hogy biztosítják az áramellátást, nem kell csatlakozni, hogy egy energiaforrás, valamint rugalmasabbá kell használni.Rugalmas : az A Szám, fény testület könnyű súly, könnyen hordozható, s ez a Szám alakja könnyű meccs, de a használat fog.Lehet kombinálni a különböző elemeket, a dekoráció, illetve rugalmas, sokoldalú.Hogyan kell Használni : Tegye az akkumulátort a lámpát lehet használni.Specifikáció : Elem Típus : LED, Fény, Anyag : Műanyag Szín : Arany a Termék Mérete : Kb. 16x12.2x3cm / 6.3x4.8x1.2a Súly : Kb. 85g / 3oz Termék Tápegység Üzemmód : 2 x AAA elem (nem tartozék) fényforrás : Meleg Fehér LED élettartam : 50000h Alkalmazás : Beltéri világítás Csomag Lista : 1 x LED(Elem Nem Tartozék) Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. 2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. 3. A védőfóliát a felszínen a terméket el kell távolítani az első használat előtt, hogy az tükrözze a valódi arany bevonat folyamat a terméket.

Főbb jellemzők

Item Type:
LED Light
Material:
Plastic
Color:
Gold
Product Size:
Approx. 16x12.2x3cm / 6.3x4.8x1.2in
Weight:
Approx. 85g / 3oz
Product Power Supply Mode:
2 x AAA batteries (not included)
Light Source:
Warm White
LED Life:
50000h
Application:
Indoor lighting
Package List:
1 x LED Light(Battery Not Included) :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. The protective film on the surface of the product needs to be removed before the first use to reflect the true gold plating process of the product. :

A vevőknek is tetszik