Homyl Négy Szín Pamut Ágynemű Többcélú Vízálló Tároló Zsák Dot Design Home Collection - Rózsaszín
Újszülött

Homyl Négy Szín Pamut Ágynemű Többcélú Vízálló Tároló Zsák Dot Design Home Collection - Rózsaszín

HUF 1213.65

Hozzáférhető formában

* 100% - ban új, kiváló minőségű. * Lehet kombinálni a különböző színek tároló zsák a ramdon, lóg a falon, lehet, hogy az otthoni több meleg, édes. * A mosható, könnyen tisztítható. * A tároló táska összecsukható, akkor fejezzük be, amikor nem kell, helytakarékos.Ez is vízálló, környezetvédelmi, gyorsaság, kreatív tervezés. * Fel fehérneműt,zoknit,nyakláncok,kozmetikumok,hajtűket,órák,játékok, élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi rövidáru, tökéletes otthon,hálószoba,nappali,fürdőszoba,dolgozószoba,konyha,iroda, stb., hogy az otthoni több szépen.Leírás : - 100% - ban új, kiváló minőségű - lehet kombinálni a különböző színek tároló zsák a ramdon, lóg a falon, lehet, hogy az otthoni több a meleg, édes, - A tároló táska összecsukható, akkor fejezzük be, amikor nem kell, helytakarékos.Ez is vízálló, környezetvédelmi, gyorsaság, kreatív tervezés - Ez mosható, könnyen tisztítható - fel fehérneműt,zoknit,nyakláncok,kozmetikumok,hajtűket,órák,játékok, élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi rövidáru, tökéletes otthon,hálószoba,nappali,fürdőszoba,dolgozószoba,konyha,iroda, stb., hogy az otthoni több szépen.Tulajdonságok : - Anyaga : Pamut Vászon Méret : Hossz : Kb. 19cm/7.48 cm; Szélesség : Kb. 12cm/4.72 cm; Fa Rúd Hossza : Kb. 16cm/6.30 cm; Parittya Magasság : Kb. 10cm/3.94 cm - Ruha : & Light Brown & Pink & Zöld - Minta : Dot Package Tartalma : 1 Darab Pamut Ágynemű Tárolására Bag Note : Ha tetszik ez a termék, akkor választhat a különböző színek vagy több azonos színű, hogy használja együtt.Majd hajtsa fel kell adnom, akkor, amikor megkapja a terméket, lehet, hogy egy kicsit ráncos, öltözz benne, hogy hamar meggyógyul.Mivel a méret felett mérik kezét, a méret a tényleges elem kapott, lehet, hogy kicsit más a méret felett.Addig is, kérjük, emlékezni kell, hogy mivel fényhatások, monitor fényerő, kontraszt beállításokat, stb, lehet, hogy van némi különbség a színe a képek, illetve a tényleges tétel.Választani kell a boltban.Lesz egy jó beszerzési tapasztalat, valamint a minőségi termékek, valamint a szolgáltatás megfelelő, hogy a politika.

Főbb jellemzők

- Material:
Cotton Linen
- Size:
Length
- Clothes:
& Light Brown & Pink & Green
- Pattern:
Dot
Package Includes:
1 Piece Cotton Linen Storage Bag :
If you like this product, you can choose different colors or more same colors to use together. :
We will fold it up to deliver, so when you receive the product, it maybe a little wrinkled, put some clothes in it, it will recover soon. :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slightly different from the size above. :
Meanwhile, please be reminded that due to lighting effects, monitor brightness, contrast settings etc, there could be some slight differences in the color of the pictures and the actual item. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

A vevőknek is tetszik