Fdit Világító Ugráló Kötél, LED világít Jumping Kötél Állítható Hosszúságú Maradj Egészséges Fitness Tréning Nők, Férfiak(Zöld)
Újszülött

Fdit Világító Ugráló Kötél, LED világít Jumping Kötél Állítható Hosszúságú Maradj Egészséges Fitness Tréning Nők, Férfiak(Zöld)

HUF 7020.00

Hozzáférhető formában

Maradj Egészséges is : Akár egy nő, egy férfi, egy felnőtt, egy kezdő, vagy egy tapasztalt ember, meg lehet kezdeni a kötelet kihagyom, bármikor, bárhol.Hatékonyan segít abban, hogy egészséges maradj, fogyni, valamint növeli az állóképességet.A biztonságos Játék Játék : A világító ugráló kötél készült ABS anyag, valamint nem árt a gyerekek.Kezeli az skidproof, izzadság ellen.A ugráló kötél lesz ez még több szórakozás a gyerekeknek gyakorlat.Nagy Fitness Ajándék Gyerekeknek : A LED kötelet tesz a kihagyom érdekesebb, mint a hagyományos ugráló kötél, nagyon könnyű elkapni a gyerekek szemét, könnyen beleszeret fitness, egy tökéletes választás játék gyerekeknek.Könnyen állítható a Hossza : A ugrálókötél az 280cm / 110in hossza, valamint a hossza könnyen állítható.Alkalmas minden magasban.Öltöny felnőttek, gyerekek, élvezheti a szórakoztató sport -, hogy a gyerekek is.Fény Show Fél Játék : Hogy a Gyermekek a Nap, Halloween, Karácsony, a születésnapja, vagy a mindennapi életben, kihagyom ragyogó fény jumping kötél gyermekek teszi a játékot, viccesebb.Szolgáltatás : 1. Könnyen állítható a Hossza : A ugrálókötél az 280cm / 110in hossza, valamint a hossza könnyen állítható.Alkalmas minden magasban.Öltöny felnőttek, gyerekek, élvezheti a szórakoztató sport -, hogy a gyerekek is.2. A biztonságos Játék Játék : A világító ugráló kötél készült ABS anyag, valamint nem árt a gyerekek.Kezeli az skidproof, izzadság ellen.A ugráló kötél lesz ez még több szórakozás a gyerekeknek gyakorlat.3. Fény Show Fél Játék : Hogy a Gyermekek a Nap, Halloween, Karácsony, a születésnapja, vagy a mindennapi életben, kihagyom ragyogó fény jumping kötél gyermekek teszi a játékot, viccesebb.4. Nagy Fitness Ajándék Gyerekeknek : A LED kötelet tesz a kihagyom érdekesebb, mint a hagyományos ugráló kötél, nagyon könnyű elkapni a gyerekek szemét, könnyen beleszeret fitness, egy tökéletes választás játék gyerekeknek.5. Maradj Egészséges is : Akár egy nő, egy férfi, egy felnőtt, egy kezdő, vagy egy tapasztalt ember, meg lehet kezdeni a kötelet kihagyom, bármikor, bárhol.Hatékonyan segít abban, hogy egészséges maradj, fogyni, valamint növeli az állóképességet.Specifikáció : Elem Típus : Izzó Kihagyom Rope Material : ABSLength : Kb. 280cm / 110in Weight : Kb. 145g / 5.1 oz Battery : 4 x AA elem (nem tartozék) Csomag Lista : 1 x Izzó ugrálókötél (Elem Nem Tartozék).

Főbb jellemzők

Item Type:
Glowing Skipping Rope
Material:
ABS
Length:
Approx. 280cm / 110in
Weight:
Approx. 145g / 5.1oz
Battery:
4 x AA batteries (not included)
Package List:
1 x Glowing Skipping Rope (Battery Not Included) :

A vevőknek is tetszik