Bögre Bögre & Pot Meghatározott Reggeli Tejet, Kávét Két/Három Réteg Gyümölcs Lemez Környezetbarát Esküvő Ajándék Három Rétegű
Újszülött

Bögre Bögre & Pot Meghatározott Reggeli Tejet, Kávét Két/Három Réteg Gyümölcs Lemez Környezetbarát Esküvő Ajándék Három Rétegű

HUF 48624.30

Hozzáférhető formában

1. Magas minőségű : A különleges keménysége, illetve karcolás ellenállás, hogy a kupa ideális a mindennapi életben, valamint az élelmiszer. 2. Élénk megjelenés : gyönyörű, elegáns, könnyű tartani kezelni, alkalmas a hideg-meleg italok, különböző színekben hogy sütkérezni egy kis csésze napsütés!. 3. Használata egyszerű, tiszta : kényelmes, mérete, súlya, széf, mikrohullámú, sütő, fagyasztó, könnyen mosható kézzel, biztonságos mosogatógép. 4. Kényeztesse magát jól, vagy add, hogy egy különleges ember, mint egy ajándék, ami használható otthon, irodában.Anyag : ceramic Type : Kávé Mugs Style : Europe Accessories : A Tray Shape : Handgrip Specification : 1 Type : Bögrék*Funkció : Eco-Friendlycaution1. Mivel a fényhatások, a fényerő/kontraszt beállításokat a kijelző, lehet, hogy a kis különbség a szín a honlapon a képeket, tárgyakat.2. Kézi mérés, lehet, hogy van különbség, 1-3 cm-es, kérjük, understand3. 1 inch=2,54 cm/1cm≈0.393 inch.4. Ha bármilyen kár, hogy a termék, kérem, a kép, a termék plusz arcát lista abban az időben, majd forduljon hozzám konzultációra időben.5. A szállítási határidő általában 3 munkanapon belül, a szállítási határidő általában belül 15-25 nap.Kivéve, hogy a távoli területeken.

Főbb jellemzők

Type:
Mugs
Feature:
Eco-Friendly
caution :
1. Due to the lighting effects and the brightness/contrast settings of the display, there may be slight differences between the color of the website pictures and the actual objects. :
2. Manual measurement, there may be a difference of 1-3 cm, please understand :
3. 1 inch=2.54cm/1cm≈0.393inch. :
4. If there is any damage to the product, please take a picture of the product plus face list at that time, and then contact me for consultation in time. :
5. The delivery period is generally within 3 working days, and the delivery date is generally within 15-25 days. Except for remote areas. :

A vevőknek is tetszik