Kecske Tejet, Mellbimbó, Könnyen kezelhető Mellbimbó Etetés Bárány, Kecske, Juh, Bárány, Mellbimbó Ivó Biztonságos Bárány Tej
Újszülött

Kecske Tejet, Mellbimbó, Könnyen kezelhető Mellbimbó Etetés Bárány, Kecske, Juh, Bárány, Mellbimbó Ivó Biztonságos Bárány Tej

HUF 1578.15

Hozzáférhető formában

HASZNÁLATA EGYSZERŰ : jellemzők Szerint az állat a baba, valamint az élettani tulajdonsága, hogy a mellbimbó, hogy segítsen állat, hogy a babák teljes a szívó folyamat.MEGFELELŐ SZOLGÁLTATÁS : Amennyiben bármilyen problémája van, amikor a vásárló a termékeket, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s megoldjuk a problémát, amint lehetséges.BIZTONSÁGOS, EGÉSZSÉGES : Bárány különleges mellbimbó készült, természetes, nem toxikus, szilikagél, biztonságos, egészséges.EGYEDI DESIGN : Bárány mellbimbó ivó, ugyanúgy, mint a cumit, ez ad az állat, egyfajta anya.KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : A baba cumi a hazai állatok használt automata etetés gép vagy etetés vödrök, a bárányok pedig a borjak.Könnyen telepíthető, illetve működtetni.Szolgáltatás : 1. Készült természetes, nem toxikus, szilikagél, biztonságos, egészséges.2. Ugyanúgy, mint a cumik, ez ad az állat, egyfajta anya.3. Jellemzők szerint az állat a baba, valamint az élettani tulajdonsága, hogy a mellbimbó, hogy segítsen állat, hogy a babák teljes a szívó folyamat.4. Könnyen telepíthető, illetve működtetni.5. Használt automata etetés gép vagy tej etetés vödör, a bárányok pedig a borjak.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Bárány Nipples Material : Szilícium-Dioxid Gel Color : Mint Látható Képek Termék Méret : Kb. 4.5x2x2 cm/1.8x0.8x0.8 in Weight : Kb. 41.0 g Purpose : A bárányok, borjak, malacok etetése tej Csomag Lista : 10 x Nipples Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑3cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Lamb Nipples
Material:
Silica Gel
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Approx. 4.5x2x2 cm/1.8x0.8x0.8 in
Weight:
Approx. 41.0g
Purpose:
For lambs, calves, piglets feeding milk
Package List:
10 x Nipples :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly and make sure you will not mind before ordering. :

A vevőknek is tetszik